Sprekers

Tony De Jonker, Excel MVP

Tony De Jonker, Excel MVP

Tony De Jonker is consultant en eigenaar van De Jonker Consultancy. Hij helpt bedrijven met specifieke kennis op het snijvlak van business/finance en het ontwikkelen van Office applicaties. Tony schrijft Excel-columns voor diverse vaktijdschriften. Daarnaast geeft hij voor diverse specifieke Excel-trainingen waaronder masterclasses.

 
Geo van Dijk

Geo van Dijk

Geo van Dijk is eigenaar van het trainings- en consultancybureau ITTC. Als support- en consultancy manager bij een aantal succesvolle softwareleveranciers heeft hij brede internationale ervaring opgedaan op het gebied van kennisoverdracht en advies bij softwareontwikkeling. Al vanaf 1996 is hij actief als consultant en trainer op het gebied van o.a. spreadsheetontwikkeling en databaseapplicaties. Zijn brede (Excel) expertise en een aanstekelijk enthousiasme maken hem tot een gewaardeerd spreker en trainer.

 
Jeroen ter Heerdt

Jeroen ter Heerdt

Jeroen ter Heerdt is Technical Evangelist voor Business Intelligence en Big Data bij Microsoft. Hij heeft een passie voor alles wat met data te maken heeft, of het nu gaat om databases, datawarehousing, BI, Big Data, data visualisatie, self-service BI, Hadoop, real-time BI of iets wat er zelfs maar zijdelings mee te maken heeft. Zolang het gaat om data en inzicht heeft hij er een mening over. Jeroen past zoveel mogelijk concepten uit deze onderwerpen toe op zijn eigen leven door van alles te meten en te analyseren. Hij combineert enthousiasme, visie en hands-on ervaring in bijzondere en leuke presentaties die je aan het denken zetten.

 
Jan Karel Pieterse, Excel MVP

Jan Karel Pieterse, Excel MVP

Jan Karel Pieterse is eigenaar van JKP Application Development Services. Hij is met name topspecialist op het gebied van Excel en VBA. Voor onder meer zijn werk in forums en de informatie die hij beschikbaar stelt op zijn website heeft hij vanaf 2002 ieder jaar de Microsoft MVP (Most Valuable Professional) award gekregen. Wereldwijd zijn er iets meer dan honderd Excel MVP's, waarvan slechts een handvol in Nederland.

 
Mark Rosenkrantz

Mark Rosenkrantz

Mark Rosenkrantz is bedrijfseconoom en allround ict-er met ruim twintig jaar werkervaring op het gebied van softwareontwikkeling, software testing en projectmanagement binnen financiële instellingen. Sinds vijftien jaar is hij eigenaar van Spreadsheet Solutions en de Excel Academy (welke hij samen met Ernst Schuurman vorm geeft). Hij ondersteunt hiermee grote bedrijven en organisaties in het werken met Excel.

 
Michiel Rozema

Michiel Rozema

Michiel Rozema is principal business analytics consultant bij Rubicon. Hij houdt zich bezig met Big Data, Business Intelligence, Internet of things en data science. Michiel is gespecialiseerd in Power BI, geeft trainingen en presentaties en ondersteunt organisaties bij gebruik van Power Pivot en DAX.

 
Henk Vlootman, Excel MVP

Henk Vlootman, Excel MVP

Henk Vlootman heeft vanwege zijn werk binnen Excel en de Power BI gemeenschappen vanaf 2013 ieder jaar de Microsoft MVP (Most Valuable Professional) award ontvangen. Henk is gespecialiseerd in het samenstellen van beheersbare en efficiënte Excel- en Power Pivot-modellen. Zijn opdrachten komen uit allerlei soorten bedrijven in binnen- en buitenland. Hij verzorgt lezingen, doet regelmatig voordrachten, beheert diverse Linkedin groepen en heeft diverse boeken over Excel en Power Pivot geschreven.

 
Tom Ysewyn

Tom Ysewyn

Tom Ysewyn heeft met zijn 17 jaar ervaring als Microsoft Office-docent een antwoord klaar op al je vragen. Spreken voor grote groepen zit bij hem gewoon in het bloed. Of het nu over Office, xHTML, SQL of VB.net gaat, deze Xylos IT-Trainer doet je met zijn vurig betoog zin krijgen om met de nieuw verworven kennis meteen aan de slag te gaan.

 

Direct inschrijven

Programma

PE-PUNTEN/UREN:

>> Excel Experience Day:
RFM 5, NBA 6 en SPD in aanvraag

>> Excel Expert Class:
RFM 5, NBA 7 en SPD in aanvraag

Vakmedianet gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie over het gebruik van cookies.