Op 7 december is de 12e editie van de cm: Excel Experience Day 2017 gehouden. Het congres is met een mooie 7.6 beoordeeld. Een greep uit de reacties van deelnemers: 'Een leerzame dag', ''Een dag voor Excel-fanaten', Alle presentaties staan op de ontvangen usb-stick.

Reserveer alvast in uw agenda:
cm: Excel Experience Day 2018:
donderdag 6 december.

_________________________________________________________________________

12e cm: Excel Experience Day

Donderdag 7 december 2017
Burgers' Zoo Arnhem

Het jaarlijkse event met topdocenten voor Excel-gebruikers die alles uit Excel willen halen! U werkt dagelijks met Excel en weet hoe oneindig veel mogelijkheden en toepassingen deze tool biedt. Hoe kunt u nog sneller en efficiënter omgaan met Excel? Grijp uw kans om in één dag uw Excel-kennis een boost te geven en ontdek nieuwe mogelijkheden, toepassingen en tips! Kom donderdag 7 december naar de 12e cm: Excel Experience Day:

  • Keuze uit 15 sessies in 3 rondes op verschillende niveaus
  • Tijdbesparende en verrassende tips & trucs
  • Bij de meeste sessies staan laptops klaar waar u gebruik van kunt maken
  • Gemotiveerd team van Excel-specialisten staat voor u klaar
  • Helpdesk voor al uw vragen
  • Al ruim 2500 enthousiaste Excel-gebruikers gingen u voor

 8e Excel Expert Class

Vrijdag 8 december 2017
Van der Valk Hotel Arnhem

De jaarlijkse unieke training met de Excel-experts Tony de Jonker en Jan Karel Pieterse als uw docenten; twee van de vier Excel MVP's die Nederland heeft! Bent u een ervaren Excel-gebruiker? En wilt u uw kennis en vaardigheden op specifieke terreinen aanmerkelijk uitdiepen met dit jaar o.a. over effectief budgetteren met planning tools en power query versus VBA - de battle? Kom dan naar de Excel Expert Class.

 

 

U wilt excelleren? Kom naar de cm: Excel Experience Day 2017 en/of Excel Expert Class en word beter en sneller met Excel! Bij deelname aan beide dagen profiteert u van een extra korting!

 

PE-PUNTEN/UREN:

>> Excel Experience Day:
RFM 5, NBA 6 en SPD 6

>> Excel Expert Class:
RFM 5, NBA 7 en SPD 6

Laatste tweets

Tony De Jonker

Tony De Jonker Had a wonderful time at the 12th Excel Experience Day #ExcelDay2017 and today I shall be teaching the 8th Excel Exp… https://t.co/cfMVhTfXRi

Mario Klardie

Mario Klardie Aanwezig bij #excelday2017 in #BurgersZoo

Alle tweets over ##excelday2017

Vakmedianet gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie over het gebruik van cookies.